Open Menu Icon
Close Menu Icon

My Aspi Way

FAQ

TICKETS

ONLINE TICKETS

Regular ticket: 6 euro (excl. fee)

DRANKBONNEN

Vermijd lange wachtrijen en tijdverlies met betalen en bestel op voorhand je drankbonnen-ticket. Deze zijn inwisselbaar voor bonnetjes aan de ‘online drankbonnen’-stand.

Ook op het terrein kan je nog drankbonnen kopen. Vermijd cash, betaal elektronisch! Je kan betalen met Bancontact of met Payconiq.

UREN

My Aspi Way begint om 21u00! Vroeg komen is de boodschap, je vermijdt hierdoor wachtrijen én van 21u00 tot 22u00 geniet je ook nog van het happy hour, 2 drankjes voor de prijs van 1!

LOCATIE

Zaaltje onder de kerk, Niel-bij-As

TOEGANG

MINIMUM LEEFTIJD
Er is geen minimum leeftijd, iedereen is welkom! Het is verboden om aan jongeren jonger dan 16 jaar alcohol te schenken, dus een pintje is geen optie. Om vlot binnen te raken breng je je identiteitskaart en je My Way-ticket mee.

IN = IN, OUT = OUT
Je kan slechts éénmaal het My Way-terrein betreden. Als je het terrein verlaat en je wilt terug naar binnen, dan zal je een nieuw ticket moeten kopen aan de kassa. Het inkombandje dat je krijgt bij het binnengaan geeft geen recht om het terrein meermaals te betreden.

CONTROLE
Alle rugzakken, handtassen e.d. zullen gecontroleerd worden aan de inkom. Om wachttijden te beperken, vragen wij om deze zo veel mogelijk thuis te laten. Volgende dingen laat je ook thuis: eigen drank en voedsel, flessen, blikjes, drugs, rugzakken, flyers, alsook alle andere mogelijke gevaarlijke voorwerpen. Betreding impliceert instemming met mogelijke fouillering.

 

VOORZIENINGEN

DRINKS AND FOOD
Drinks: bier, frisdrank, cocktails (wodka Redbull & Passoa) en shotjes.
Food: hamburgers

VESTIAIRE

1 EUR

Contact

Dit evenement is georganiseerd door VZW My Way. Voor verdere vragen of info kan je terecht bij de leiding van Chiro As-Niel.

13 mei 2023

Zaaltje onder de kerk, Niel-bij-As