Open Menu Icon
Close Menu Icon

FAQ &

Contact

FAQ

Wat is de minimum leeftijd bij My Way Party?

Iedereen is welkom!

Kan ik het terrein verlaten en weer binnenkomen?

Bij het verlaten van het terrein zal je opnieuw een ticket moeten kopen om opnieuw binnen te geraken. Hou er ook rekening mee dat wanneer je terug binnen wil, je identiteitskaart en je Covid Safe Ticket ook opnieuw moet laten zien aan de ingang.

Kunnen we op My Way eindelijk weer coronavrij feesten?

Yes! Eindelijk weer helemaal coronavrij uit de bol gaan! Door het Covid Safe Ticket garanderen we dat alle bezoekers en medewerkers ofwel gevaccineerd zijn, ofwel negatief hebben getest op corona. Hou je dus vooral niet in, berg dat mondmasker even op, zing, dans, roep, drink, neem elkaar vast en vergeet alle miserie van de afgelopen jaren!

Meer info

Vanaf welk uur kunnen we feesten op My Way?

My Way Party begint om 20u30! Vroeg komen is de boodschap, je vermijdt hierdoor wachtrijen én van 20u30 tot 21u30 geniet je ook nog van het happy hour, 2 drankjes voor de prijs van 1!

Hoe kan ik drank betalen tijdens My Way Party?

Vermijd cash, betaal elektronisch! Je kan met Bancontact of met Payconiq betalen.

Wat is er te drinken of te eten?

Drinks: bier, frisdrank, cocktails (wodka Redbull & Passoa), shotjes. Food: hamburgers

Wat breng ik allemaal mee naar My Way Party?

Om vlot binnen te raken breng je sowieso je identiteitskaart, je My Way-ticket en je Covid Safe Ticket (CovidSafeApp) mee. Dit zal sowieso gecontroleerd worden aan de inkom om de veiligheid van onze feestgangers te garanderen. Het dragen van een mondmasker tijdens het aanschuiven voor de inkom is verplicht en de afstandsregels gelden dan ook. Eens binnen het evenement gelden de regels omtrent mondmaskers en afstand houden niet meer.

Wat breng ik vooral niet mee naar My Way Party?

Volgende dingen laat je best thuis: eigen drank en voedsel, flessen, blikjes, drugs, rugzakken, flyers, alsook alle andere mogelijke gevaarlijke voorwerpen.

Contact

Dit evenement is georganiseerd door Jeugdwerking As-Niel VZW. Voor verdere vragen of info kan je terecht bij de leiding van Chiro As-Niel.

18 september 2021

Kerkplein, 3665 As