Open Menu Icon
Close Menu Icon

My Way Party

FAQ

TICKETS

ONLINE TICKETS
Regular ticket: 8 euro (excl. fee)

DRANKBONNEN

Vermijd lange wachtrijen en tijdverlies met betalen en bestel op voorhand je drankbonnen-ticket. Deze zijn inwisselbaar voor bonnetjes aan de ‘online drankbonnen’-stand.

Ook op het terrein kan je nog drankbonnen kopen. Vermijd cash, betaal elektronisch! Je kan betalen met Bancontact of met Payconiq.

UREN

My Way Party begint om 20u30! Vroeg komen is de boodschap, je vermijdt hierdoor wachtrijen!

BEREIKBAARHEID

MET DE FIETS
Er is een (onbewaakte) fietsenparking voorzien vlak naast de inkom.

 

MET DE AUTO – KISS AND RIDE
Er wordt een kiss & ride-zone voorzien op de Zevenhuizenstraat. De kiss & ride is een éénrichtingsstraat en bereikbaar via de Sint-Aldegondisstraat en de Duinstraat.

 

MET DE AUTO – PARKEREN
Parkeren kan op de Meeuwerweg, deze is bereikbaar via de Jeneverbesstraat. Er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen, vroeg komen en carpoolen is de boodschap.

TOEGANG

MINIMUM LEEFTIJD
Er is geen minimum leeftijd, iedereen is welkom! Het is verboden om aan jongeren jonger dan 16 jaar alcohol te schenken, dus een pintje is geen optie. Om vlot binnen te raken breng je je identiteitskaart en je My Way-ticket mee.

 

IN = IN, OUT = OUT
Je kan slechts éénmaal het My Way-terrein betreden. Als je het terrein verlaat en je wilt terug naar binnen, dan zal je een nieuw ticket moeten kopen aan de kassa. Het inkombandje dat je krijgt bij het binnengaan geeft geen recht om het terrein meermaals te betreden.

 

CONTROLE
Alle rugzakken, handtassen e.d. zullen gecontroleerd worden aan de inkom. Om wachttijden te beperken, vragen wij om deze zo veel mogelijk thuis te laten. Volgende dingen laat je ook thuis: eigen drank en voedsel, flessen, blikjes, drugs, rugzakken, flyers, alsook alle andere mogelijke gevaarlijke voorwerpen. Betreding impliceert instemming met mogelijke fouillering.

VOORZIENINGEN

DRINKS AND FOOD
Drinks: bier, frisdrank, cocktails (wodka Redbull & Passoa) en shotjes.
Food: hamburgers

 

VESTIAIRE

Contact

Dit evenement is georganiseerd door VZW My Way. Voor verdere vragen of info kan je terecht bij de leiding van Chiro As-Niel.